\ The our story /

Tuesday, 2 July 2013 || 0 (+)


Tik tok tik tok waiting 12:00 am. Happy aniversary sayang 3 months. Dah 3 bulan kan relay kite. Rasa macam kejap sangat serius. Rasa macam baru first time kita kenal kan? hohoh tettiba teringat first time saya tengok muka awak. First time kite jumpa. The 2nd date, yang awak ajak couple tu. hehehhe Rindu semua tu biy. Rindu kenangan2 dengan awak. Kite kenal seminggu then terus couple kan? hahha cepat gila. First time saya kenal dengan budak lelaki then seminggu terus couple. i dun know why. mungkin awak hari hari buat saya melt kot. ceh ceh ;p

3 Bulan? hm pada orang sekejap je? for me? 3 bulan tu lama doh. Bukan senang nak jaga hubungan dalam masa 3 bulan. macam-macam dugaan kan. Kadang-kadang hampir setiap hari kite gaduh. Ada ah benda yg nak di gaduhkan. But i admit kebanykkan kalau kite gaduh mesti punca dari saya kan? hahahha Well saya suka buat awak jealous, saya suka buat awak risau, saya suka buat awak marah dan saya suka kena marah! Hahahha Sometimes bila kite gaduh saya rasa macam dah penat sangat nak pujuk awak but saya cakap dalam hati"Aku buat salah mesti mintak maaf, Aku sayang dia, aku takut dia tinggalkan aku tak tahan dengan perangai aku" Hahahhaa kelakar kan? bila saya cakap macam nie dekat diri sendiri mesti rasa semangat nak pujuk awak. huuuuuu cweet kan ite? kehkehkeh wempitz sikit.

Saya akan cuba berubah untuk jadi yang lebih baik. Saya nak awak tahu. Saya serius sayang awak. bukan main main macam sebelum nie. Saya nak yang terbaik untuk awak. kadang-kadang tu saya ada buat salah. saya terlepas cakap awak maafkan saya eh. saya tahu awak banyak makan hati dengan kata kata saya. kekadang tak sedar apa yg saya cakap and bila terlepas saya tak reti nak cover balik. So im sorry.

Saya nak hubungan macam nie sampai bebila. Happy. Poyo-poyo. gaduh manja manja Hahhaha i means gaduh gegila tapi tak lama. cepat berbaik. saya suka macam nie. saya selesa dnegan awak. saya lebih senang nak share apa-apa dengan awak. saya dah biasa dengan awak. apa apa saya buat saya cari awak dulu. and saya tak dapat banyangkan kalau benda nie tetiba berubah. No cant imaging biy :'/

saya harap dalam 3bulan awak happy dengan saya. and saya harap awak tahan dengan perangai saya. Satu je saya mintak. "tahan dengan perangai saya" saya tahu awak tak akan curang dengan saya sebab tu saya tak berapa nak risau sangat bab tu hekhekhk tapi kena lah risau jugak mane tahu ada gegirls tetiba datang nak ngurat awak hm memang nak tempah maut lerr kan. dia tak tahu saya macam mane bila marah cehh ceh macam gangster saangat je kan? heheheh

Saya happy sangat dengan awak biy. Even sometimes ada sakit hati jygak sebb awak suka cari pasal kan? *tarik telinga* hahahha okay that enought. Sorry cakap busy dalam text tadi. cakap ada hal penting. act nie lah hal penting nye and saya tak tahu awak baca entry nie bila sbb awak kan tak ada line. hm takpe. nanti mesti awak baca jugak kan even lambat :)

Again HAPPY ANIVERSARY 3 MONTHS BIY. I love you. Always you muhamad ezwan. You are everything to me. My princes. My gula hati. My future husband and the most thing awak bakal imam saya. insyaAllah sayang.

 The our first meet. Time nie malu malu lagi dengan dia. hehehe and walaupun baru first time kite jumpa, tapi banyak sangat kenangan dengan dia. nak cakap satu satu memang panjang lah kan. Nak cakap sikit je "awak sandar kat bahu saya kan?" hahaha 

 Jeng jeng jeng. 2nd meet. Ha yang nie kite jumpa kat taman botani. Ha lagi lah banyak kenangan. Time awak ajak saya couple depan depan. K tak boleh lupa. kelakar pun ada jugak. Btw awak sweet sangat biy.

Yang nie kat sawah! yang kite acting sama same tu eh? hahahha yang nie tak nak ingat sbb malu sangat. Tak penah terfikir nak buat vedio dengan dia. Lagi vedio tu part saya tengok awak. yaAllah susah gila k. But finally kite berjaya jugak kan? haha i love you

 kat pantai sri menanti! Time kite gaduh kan? hahah bole kan jumpa jumpa pun gaduh. And datang pantai nie terus bebaik. Cehh. Awak nyanyi lagu untuk saya. Siap buat video lagi eak? hahahha i miss you.




follow

dashboard