Him....................

Friday, 7 June 2013 || 0 (+)


Assalamualaikum muhamad ezwan. Bakal imamku. Amin. Hi biy. Saya rindu awak. Rindu yg teramat sangat sampai tak boleh nak cakap macam mane, hmm teruk kan :/ ingat dia sorang ke yg rindu kite pun sama lah hm hm. Lame tak dating dengan kau kan. last kite jumpa hari apa eak? hm lupa dah. lame tak jalan pegang tangan dia hahhaha gatal. lama tak main main tangan dengan dia. lame tak sandar kat bahu dia. lame tak tumbuk dia. lame tak tengok mata dia yg bajet coklat tu. lama tak dengar dia nyanyi depan depan. hm hm wuuuu nangis :'( ok pujuk cepat?

Biy aku selalu buat silap dengan kau kan?kebanyakkan kalau kite gaduh mesti salah aku kan? eeeii tak aci lah :/ mesti aku buat spoil lepas tu bila aku buat kau marah tetiba macam kau pulak bt silap ha ha ha kan biasa macam tu. kekadang kau pulak yg terhegeh2 call aku cakap degan aku padahal time tu aku yg buat salah tu hm sian kau. apa boleh bt aku tak suka orang marah marah aku nanti aku sentap diri. tapi aku suka bt kau marah. macam mane? eei keling lahh.

Kau tahan sangat dengan perangai aku. even perangai aku teruk. kuat loyar buruk. tak pernah serius. bahasa kasar. tapi kau sabar je layan aku dengan baik. Aku rasa tk ada mane lelaki yg tahan dgn perangai aku selain kau kot hm tah. Aku harap sangat wahai sayangku bakal imamku. tahan lah dengan perangai aku selagi boleh ok. aku akan cuba jadi yg terbaik untuk kau. ye sayang.

Haa k lupa pasal puji memuji. hekhekhek. K aku taktahu kenapa susah sangat aku nk puji kau biy. k ngaku lah kau memang handsome hm comel aku suka tengok kau manis macam gula kapas k diam. Tapi bila kau tanya 'aku handsome tak?' automatik aku akan jawab 'excuse me kau jangan perasan boleh' haha kan? sayang tak tahu kenapa sayang tak suka puji awak depan depan. lebih kepada dalam hati kot cehhh. malu lah awakk! lepas tu sayang tak suka perempuan memana padang2 awak pastu nak senyum bagai hellow awak siapa punya? ingat ok. Aku terlalu sayang kau lahh muhamad ezwan. Aku tak pernah rasa bahagia macam mane aku dengan kau sekarang. Rasa disayangi. Rasa diperlukan. hmm jiwang nye ><


Sayang. Kau comel sangat time nie. Manis je aku tengok hek hek. Sory bila kau tanya aku jawab memain. Well tak suka puji kau act. Nanti kau kembang lain macam hahahha. Biy syang terharu sangat bila awak cakap sebelum tidur awak akan baca blog sayang. How sweet you biy. Even entry yang sama tapi awak tak pernah jemu. Serius macam nk nangis tau bila kau cakap macam tu. Terharu sangat sayang. ily imy muhamad ezwan.

 
  




follow

dashboard