i do like him

Thursday, 28 March 2013 || 0 (+)


Dari din kite kenal. Dari mcd kite kenal. Dari fb kite kenal. Kau teman din pegi rumah aku hantar mekdi. Then aku macam "eh siapa nie? macam handsome je" then kau macam ramah gila kan. So aku macam tak sangka ah. Aku ckp kat diri aku "aku nak ngurat mamat nie. Did i care? Hahaha lol. Esok esok esok nye aku pi bukak fb. Dah lame tak bukak tetiba nak bukak. Macam biasa check notification and i was see kekucarkaciran fikiran is like your wall. Eh nie bukan wan ke? ha aku pelagi. Terus im kau ah. Mula mula malu malu. Tapi aku terus start cakap "wey aku nak ngurat kau ah" Hahahah nampak tak yg aku nie gentle sangat? Aku memang serius nak ngurat kau. lepastu kau macam layan je. Pelagi aku suka lah. haha then kite on the phone. sering kali. borak panjang-panjang and aku tak biasa bila tak dengar suara kau. hm jiwang nye >< Aku sayang kau. Kau lain doh dari laki lain. Mane tak aku cepat melting. Hm salah kau jugak ah sebab jiwang sangat. Hahaha. Hari nie tarikh 28/3 kita jumpa. Hantar rahim nikah. kau pakai baju kameja putih. Hm handsome ah bro. Tak cair pun. krik krik krik. You treat me like a princess. Kau bukakkan pintu kete. Kau tunggu aku. Kau bukak kan straw air kotak bagi aku. Kite beli coklat untuk mira same same. Kau sandar kat bahu aku. even kejap. kite main janji-janji. Ahh sayang dohhh! gilaa ahhh! Ewan jaga aku baik-baik. Jangan ambil kesempatan kat aku. Aku lemah lagi. jaga lah aku. Janji k gaduh besar mane kite still lagi contact. Ingat tau! susah lah kalau dah jiwang macam nie. Haha love xoxo
follow

dashboard