Sunday, 21 October 2012 || 0 (+)




Assalamualaikum pembuka bicara, ecehhh, macam nak berpantun pulak! HAHAH, k esok isnin dan aku malas nak pergi kesekolah. well budak bajet pandai memang macam nie, HAHA ehh tidakk! act aku dah habis pmr and aku tak tahu nak buat apa bila datang sekolah. esok sepatut nya ade ceramahh tapi tahu je lah aku nie macam mane kan? better duduk rumah dari aku buat harukk dengan sekolah karang, jangan main main aku nie gengster kampung dusun! HHAHA. aku update blog nie saje je nak cakap good nitee kat readers yang kusayangi. emmuahhh! :* haha



follow

dashboard