aku rindu kau bie :/

Friday, 16 March 2012 || 0 (+)


Hi my diari , lame nye aku tak update blog kan . aku rasa tahun lepas aku last update hihih sory my blogger aku busy dengan study . kuikui . awak sihat ? nga buad apa nie ? aku tak sihat sebab putus cinta hahaha k aku gedik lalala :P

pada 22/2 /2012 aku couple ngan seorang budak yang bernama muhammad arif . dia budak jauh . k tak ade problem pun pasal tu . dia baik . otak dia mereng hihi same macam aku . dia boleh layan otak aku nie . aku happy dapat kawan ngan diaa . dia hari hari buad aku jatuh cinta kan diaa ecehhh haha . dan bermula lahh kisah kisah pahit manis kite bersama .

Awal awal couple semua best kan semua indah je hari hari kite text gelak same same setiap malam awak call saya tak pun saya yang call awak kan ? time tu happy sangat kadang kdang kedid saya topap terus habis sebab nak gayut ngan awak kuikui tapi takpee tak kesah pun sebab saya suke berborak ngan awak awak sengal haha :P

kite tak pernah gaduh sampai satu masa tu , awak nga online time tu pun saya nga online saya tak ade kdid saya tak text awak awak pun tahu tu , saya bukak fb awak then saya tengok awak im ngan sorang perempuan awak ajak dia text ? what ? saya terkejut bile awak cakap macam tu . awak terus delete im awak ngan dia ? kenapa delete ? takut saya bace ? ohh myy sory sayang saya dah bace dulu sakit hati sangat time tu saya tengok coment coment awak dengan kawan kawan awak ouhhh gedik bagai kan awak takpee saya tahan jee rasa macam nak meletop je niee

sejak tu kite hari hari gaduh kann hampir setiap masa kot kite baik kejap then gaduh yang banyak kan ? awak cakap saya pendendam baiklah saya terima itu sebab itulah diri saya , saya im ngan kawan kawan lelaki saya . awak mula lahh jealous dah marah marah saya tapi saya relex je macam tak ade perasan kan ? saya buad lagi melayan kawan kawan saya lagi . saya memag susah nak dengar cakap orang niee --" sorry eh sayang .

macam biasa hari hari gaduh dan gaduhh kan ? naik boring sampai kan ? malam tadi pada jam 9:00 malam awal on then tak tegur saya . saya marah lahh kenapa tak tegur then awak cakap awak dah fed up ngan saya baik lah saya pun cakap CLASH then awak cakap OKAY . what ? senang nye kan ? saya tak ade mood terus apa awak cakap saya just balas okay je . saya bagi text panjang panjang kat awak awak balas pendek jee sakit nye hati saya mungkin awak dah tawar hati kat saya kan ? padan lah muka saya . :/

pagi tadi saya bukak fb then saya tengok relay saya dah tak ade cepat nye awak ubah kan ? saya tengok fb awak , wahh awak kemain kan buad pasal awek ? padahal kite baru je clash . saya nak bukak fb awak awak dahh tukar pass ? cepat nye awak tukar ? saya tak sempat nak buad apa apa awak dah ubah semua nyee . nampak sangat kan awak dah lame nak clash ngan saya cume tunggu masa je kan ? uhh okay . saya terima nak buad acane kan :/ saya rindu awak muhamad arif . rindu nak text ngan kau rindu nak gurau ngan kau rindu nak gayut ngan kau rindu semua nye tentang kau aku nak kawan ngan kau balik macam dulu tapi kau tak nak kan ? sedihhh . :'( 

* to my bimboo aku sayang kau doeee </3

follow

dashboard