Wednesday, 21 December 2011 || 0 (+)



hi . hoi . hellow . salam . dah selamat sejahtera . hari nie aku tersangat geram ngan fb . malas aku nak on . tu yang aku rajin unpdate blog nie . hihi . awak sihat ? awak dah lunch ? awak dah beli baju sekola ? beg sekola ? eh . wait . sape budak pmr . awak dapat bape ? hihi . aku dah macam nak interview cari keje je . 

semalam kan . aku beli buku tulis kat sekolah and the geng . then . lepas aku beli buku . aku g lepak kat kedai mara . kononnyer nak hang ngan kawan kawan lah . maklumlah . dah lame tak jumpe . banyak gosip nak diborakkan . time aku haapyy gile gile nga bercerita . ade pulak orang bagi inform kat aku . yang epal buad bende tu lagi . bende apa ? ade lah . secret . tak bole g tahu . aku terkejut beb . terus mood aku hilang . 

aku tak sangke . dy boleh tipu aku . selame ni aku mule nak percaya kat dia . aku terus text dia . aku cakap PENIPU . then dy tertanya tanya . aku terus serang dia . aku tak tanya dy dulu . aku nie lurus bendul . aku sedar . sume orang cakap aku percaya . tapi satu aje . aku susah gile nak percaya kat laki . aku takot sangat bile aku dah sayang and percaya kat laki tu . then dy pijak aku . dy amik kesempatan kat aku . ouhh no ! aku tak nak semua tu berlaku . 

okay . aku stop jap tak nak contact dy lagi . tak nak jumpe dia lagi . aku nak tenag kan diri dulu . aku sakit hati tambah geram tambah macam macam lah . balik dari lepak tu aku terus unl . aku unl fb and skype . ewan ajak aku main skype . aku layan jelah . rupe nyer din yang ajak . pehh . malu gilee . muke nga sakai . dy bole kenekan aku . takpe ahh . lantak dy lah . patot lah aku pelik . ewan kan malu nak skype ngan aku . tibe tibe ajak . aku tak pk panjang . aku layan kan jelah . rupe nyer dy yang suruh . kate dy . dy rindu aku . kalau rindu main jelah skype ngan aku . tak payah lah nak suruh2 kawan dy ganti tempat dy . mungkin dy pk aku marah kat dy kot . tu yang dy takot nak skype ngan aku . pk negatif jelah wahai eylin yana .

malam tu . dy datang rumah aku . aku kan pinjam DSLR dy . dy nak amik . aku macam nak tak nak je 
tapi dalam hati aku . aku nak sangat jumpe dia . tapi ego punye pasal . aku malas nak jumpe dia . dia lepak ngan akak aku lame lah jugak .dy cakap ngan akk aku yang bende tu semua tak betul . dy terang kan kat akak aku . lepas dy balik . akak aku baru citer kat aku bende yang betul . ouhh . Ya Allah . aku yang salah . aku yang percaya sangat cakap orang . aku yang terlalu ikot kan perasaan . aku salah salah . patot lah aku tunngu dia pujok aku . dy tak pujok pujok . rupe nyer . betul lah aku salah . sorry sayang . 

kan tadi aku cakap aku bagi camera kan ? okay . dalam beg tu camera tu . aku letak satu box . berisi jam . kan befday dy . aku bagi lah jam . mule mule aku cakap ngan dia aku nak bagi sedara aku . dy pun percaya lah dengan aku punye tipu . rupe rupe nyer aku nak bagi dia . haha . dalam box tu aku ade tulis . DO YOU LOVE ME ? IF YOU LOVE ME PLEASE COL ME AND SAY I LOVE YOU  . dy bukak box tu . and terus bukak memo tu . dy terus col aku . aku tergamam . what ? dy kate dy suke aku . suke nyerrrr . haty aku berbunge bunge , haha . lebih lah kau delin .

dy col aku . kite terus gayut kan . awak cakap awak perlukan orang tok percaya kan awak . awak buad saya rasa bersalah . awak . nak nangis saya . awak pun nangis kan . awak . please jgan nangis sebb saya . saya tak suke . saya tak nak tengok awak nangis . boleh kan ? awak saya tahu saya salah . awak dah tak nak kawan ngan saya lagi . apa gune awak cakap i love you ? awak . walaupun awak tak nak kawan saya lagi . saya tetap nak kawan awak lagi . saya peduli apa . ade aku kesah ? kejam kan :P . saya nak awak tahu . saya sayang awak . tolong bagi saya semangat tok percaya kan awak . jgan lah lemah kan semangat saya . boleh kan awak ?
follow

dashboard