Friday, 9 December 2011 || 0 (+)


hi . selamat malam awak . dah tidur belum ? alah . tak kan dah tidur kot . malam masih mude . hihi . awak sihat ? kite sihat je . skank rambut aku dah pendek . haha . macam laki . baik baik rambut aku panjang paras punggung jadi macam laki . hihi . alah . chill lah . naty kan tumbuh lagi kan ? janji muke aku comel . kahkahkah . perasan ? sikit lah ==

malam tadi kau tepon aku . kau cakap kau tengah kusut . kenapa awak ? apa yang awak fikir ? kau citer semua nyer kat aku . kau cakap ex kau mule cari kau balik . terus terang aku cakap . hati aku terusik . tapi aku diam je . aku malas nak layan sangat hati aku nie . kenapa ex awak muncul balik ? kenapa dia cari awak bile saya dah sayang awak ? dah percaya awak ? kenapa ? kau memag sayang kan dia . ye. aku tahu . aku takot sangat sangat bile aku sayang kau gile gile . kau akan kembali kat ex kau . aku tak kan terima hakikat tu .

kau beri aku kepercayaan . kau terlalu baik untuk aku . aku sayang kau . sorry awak . saya memag jealous bile awak dengan dia . lagi lagi awak satu kelas ngan dia . saya manusia biasa yang tak pernah lari dari perasan jealous . saya selalu cakap kat awak . saya tak kesah awak nak buad apa apa pun . saya tak jealous awak dengan mane mane pompuan pun . tapi . hakikatnyer ? saya jealous awak . saya malas nak g tahu awak . biar lah hati saya je tahu . awak cakap awak dah faham saya . awak dah bace hati saya . bagus lah . saya terharu . awak selalu buad saya happy . awak punye gurau . kadang kadang saya rasa nak marah sangat kat awak . awak asik nak menang je . alah . watlex lah . saya tak kesah pun . baru bes . hihi

semalam kite gayut lame kan ? awak bagi saya lagu kan ? lagu sonata tu . first time awak nyanyi untuk saya . awak cakap . first time awak nyanyi kan untuk perempuan . selame nie awak tak pandai nak menyanyi . awak nak tahu . gembira nyer hati saya bile dengar . hihi . yelah kan . sape tak banga . :DD . awak nyanyi . saya pun nyanyi . kite nyanyi same same . bes kan awak ? suara saya tak sedap . ahhh . saya pedulik apa . kan awak sorang yang dengar . bukan ade orang lain pun kan . hihihi . 

awak . saya rasa happy sangat bile dengan awak . awak tiap tiap pagi hantar text kat saya . say * good morning sayang * ayat nie awak selalu bagi . saya selalu tunggu text awak . kalau awak tak text . mesty saya cakap . * kau marah kan aku ke ? * hihi . yelah . mane tahu kan . awak touching kan saya . hihi . 
awak . awak kene tahu jugak . saya sayang awak . tolong jangan buad saya nangis tau . saya nangis terok tau . hihi . awak . kalau awak rindu saya . dengar lah lagu * no promises * lagu tu awak suke kan ? saya bagi khas untuk awak . okay ! 

awak . jagan kusut kusut lagi tau . saya tak bole nak tolong awak . awak sorang je yang bole tolong diri awak . awak . saya bagi nasihat nie . lantak awak lah nak ikot ke tak . janji awak bace tau ! . awak . kalau awak sayang kan ex awak . awak pegi lah dengan dia . tak gune kalau awak nak jage hati saya tapi hati awak kat orang lain . saya tak nak awak mencintai saya dengan terpaksa . cinta saya bukan untuk dipermainkan atau dipersendakan . tapi cinta saya untuk orang yang benar benar iklas menerimanya . awak faham ? kalau tak faham . bole bla . hihih . saya sayang awak . kbai . nite awak . <3
follow

dashboard