Wednesday, 7 December 2011 || 0 (+)



hi . salam . selamat tengah hari semua . harap hari nie baik baik je . aku boring . tu yang nak update blog . kalau tak . tak rajin aku nak buad bende nie . hihi

semalam , jiran aku kahwin . majlis nyer biasa biasa aje . tak lah meriah mane . aku gune camera DSLR . aw . semua orang ingat aku photography . hihi . caya lah . abis tak reti aku snap . entah pape je . tapi . okay lah jugak . cantik gak apa aku snap . dari orang tak reti kan ? hihi . 

aku nie jenis yang tak suke bawak enset kehulu kehilir . aku lebih suke enset tingl kat rumah . mase aku pergi rumah jiran . aku tingal enset . then . din tepon . aku save num dia *epal <3 cherry * hihi . kelakar kan . akak aku angkat * k.puspa * segan bile beb . aku balik rumah . k.pa pangil aku epal epal . aku dah pelik je . sengal betul .

aku suruh din datang rumah . kate akak akak aku . kalau nak ngurat aku . bawak coklat banyak banyak . hihi . aku cakap lah kat din . dy bawak betul . banyak pulak tu . adoiyai . aku gurau je kot . alahai . dah orang bagi . aku terima je lah . terima kasih sayang . hari hari aku makan coklat . . abis gemok aku . hihi . 
follow

dashboard