KERANA EGO SAYA MENYESAL

Thursday, 29 September 2011 || 3 (+)


hyehyehye blogger , dah lame aku tak update kan ? hee . byak nak citer . tapi mals nak update . ari nie aku rajin aku update bende nie . aku nak story pasal cerita cinta . hee . hope korang bace . kalau tak suke . anda dialu alu kan bla dari blog aku . tiada sebarang paksaan atau ugutan ..

hari nie, malam nie . GADIS E membuka laman sosial , fb . GADIS E membuka fb CAPITAL F. GADIS E berasa sangat sakit hati apabila melihat CAPITAL F berhubby hubby dengan perempuan lain . GADIS E berasa tersangat sedih dan menangis perlahan lahan di depan lappy itu . tak lame CAPITAL F menelefon GADIS E tapi GADIS E tak angkat kerana tidak sanggup untuk bercakap dengan CAPITAL F . GADIS E pun mematikan telefon . GADIS E terus memasuk kedalam bilik dan terus menangis sekuat hati . apabila GADIS E membuka enset dan melihat CAPTAL F menghantar text kepada GADIS E. CAPITAL F mengatakan kepada GADIS E selama nie CAPITAL F syok sendiri kepada GADIS E . GADIS E tak pernah balas cinta CAPITAL F . CAPITAL F cakap ily kepada GADIS E tapi GADIS E hanya membuad bodoh dan tidak tahu apa-apa . CAPITAL F berasa sakit hati kerana berasa diri nye terlalu syok sendiri kepada GADIS E dan berasa GADIS E tidak pernah sayang kepadanya dan hanya untuk bermain-main kan dia . CAPITAL F menunggu jawapan GADIS E tetapi ? sebaliknye . sampai satu hari , CAPITAL F menjumpai seorang gadis cuba untuk memikat nye .  se gadis itu mengatakan cinta nye kepada CAPITAL F . CAPITAL F berasa si gadis itu iklas menerima nye dan iklas mencintai nyer  , now GADIS E berasa amat sedih kerana berasa dirinya dipermainkan dan menyesal kerana selame ini tidak pernah hargai CAPITAL F .  . GADIS E hanya mampu menagis dah terus menagis . setiap hari GADIS E membuka fb CAPITAL F untuk lepaskan rindu nyer . setiap kali membuka nyer GADIS E berasa amat cemburu melihat CAPITAL F bersama si gadis itu , .  GADIS E berasa menyesal dengan ego nnyer . sekarang bintang dan bulan tidak wujud lagi kerana GADIS E dan CAPITAL F sudah tidak rapat lagi macam dulu . sekarang bintang CAPITAK F ialah si gadis itu .GADIS E hanya mampu untuk bercakap GADIS E SAYANG SANGAT KEPADA CAPITAL F . baru sekarang GADIS E sedar bahawa dia cinta kan CAPITAL F tetapi dengan ego yang tinggi . GADIS E cuba untuk diam dan terus diam dengan perasan itu . sampai sekarang GADIS E sayang kat CAPITAL F . GADIS E akan ingat mesej2 bersama CAPITAL F yang boleh gelak bile bace balik + , + GADIS E sayang sama CAPITAL F .
                                                 bulan <3 bintang

haaaa . dah habis lah storyy . hhehe . amacam ? bes tak ? jangan cakap tak bes tau :D . act . aku saje saje buad bende ngarot nie . tak de bende pun . bosan teramat sangat . heeyy . kalau bes . like tau sayangg :D

# sorry . ayat tongang terbalik . HAHAHA
follow

dashboard